neinteresant

27 aprilie 2006
sa te despui repede de iluzii, inveti cu primele ocazii cand te lovesti de propria ta viata, de alegerile facute ;cred ca asta a e lucrul cel mai important caci din greseli nu invatam…ne place doar sa ne galvanizam, sa ne consolam cu acest gand insa ramanem mereu aceleasi persoane cu vechile slabiciuni, temeri si  frustrari.
 
parca legati la ochi, ne regasim urmand propriile noastre urme si ajungem la acelasi punct dintotdeuna: la un pas de abis.
cateodata sarim de buna voie in gol. alte dati suntem obligati de circumstante sa avansam spre gura rapei. des ne imping de la spate, insa  din cand in cand avem vointa si taria pentru a face trei pasi in spate .
 
 ne cantarim greselile din trecut, ne  criticam , ne detestam si apoi la un momentdat cu un gust dulce-amar realizam… daca am avea sansa am face totul de la capat, in  acelasi identic mod, nu am schimba o virgula de la locul ei.
devenim iertari cu noi insine, ne auto-compatimim, ne auto-justificam iar  cu prima ocazie cedam, ne lasam tarati  spre  prapastie, unde mai apoi ramanem consumati si epuizati. vagabondam toata viata pe  aceleasi strazi…si totusi fara un itinerar.
 
nu am forta necesara sa  ma imptrivesc. poate ma las traita, istovita…poate gresesc prin pasivitatea mea fata de viata.
prefer sa dau vine pe soarta , e mai comod…mai simplu.
un tap ispasitor si eu pot lancezi neintrerupta in inertia mea.

 

p.s. back to the same old mood…cu ascendent nostalgic-pesimistic. nu avea cum sa fiu monopolizata pentru mult timp de buna dispozitie …asa cum am citit de curand intr-o carte, probabil am si eu precum protagonistul "vocatia nefericirii" si nu am nevoie de dusmani, imi fac de miii de ori mai mult rau singura.
 
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X