despre nimic concret

23 mai 2006
 
 
 
Sunt in vizita la propriul meu blog.
La intrare am fost nevoita sa dau la o parte panza de paianjan.
In ultima vreme astrul meu "literar" a incetata sa straluceasca, a decazut. E noroit de o minte dezaxata si risipit de incursiunile mele zilnice pe taramul paranoilor…cand te plicitsesti la scoala , in ultima banca , rezemata de perete, sau dormind cu capul pe banca mintea zboara. Din cand in cand mai dai din cap, fata de un oarecare  profesor care te priveste insistent si dubios, ca sa lasi de inteles ca esti atenta si privirea ta "aparent" pierduta indica de fapt revelatia careia tocmai ai fost partasa fiind atenta la lectie…mai mazgalesti o foaie de hartie cu intensitate, ca sa exprimi interesul tau profund pentru materia profesorlui respectiv si abilitatile tale de a lua notite. In cazul meu sunt excluse lectiile de literatura si filosofie, singurele materii carora dedic in mod exclusiv interesul meu,auzul si restul simturilor omenesti cu care sunt dotatata..restul nu  onteaza. eu sunt fericita cu proful meu de literatura. Si el cu mine…I suppose. Eu – eleva din ultima banca, insa una din putinele atente si consecvente.
 
Insa azi invatand la literatura, pentru ultima teza in absolut din odiseea mea liceala, s-a desteptat  in mine dorul de a scrie pe undeva. Ceva. Orice. Ma confrunt cu scriitori si poeti consacrati si ma simt pe deplin dislexica sau/si  ignara. Acest blog suporta cu statornicie perturbarile mele mentale asa ca m-am adresat lui dupa ce o buna bucata de timp nu i-am acordat minima atentie.
Ingrata mai sunt.
 
Pentru moment e suficent. Voi reveni cu noi meditari pseudo-filosofice…trebuie sa -mi hranesc si eu intr-un fel sau altul veleitatile artistice, fie ele intru totul aberante.
 
 
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X