violet

16 iunie 2006
 
 
Miercuri dupa  trei zile petrecute cu nasul in carti,  caiete si fise m-am gandit sa-mi pictez unghiile violet (inchis) , cu singura oja mai aprinsa pe care o aveam la dispozitie. Negru am conchis ca ar fi fost prea depresiv. Eram satula de mainile mele fade cu care de ore intregi invarteam pagini de manuale si scriam rezumate.
Prima zi de "culoare" a fost infernala, nu mai reusem sa ma concentrez asupra randurilor,  imi fugeau ochii dupa propriile mele unghii.
 
Aseara am iesit in oras, mai aveam un pic si prindeam radacini in casa. I saw the girlz, se simtea tensiune in aer, se vede ca ne-am cam dezobisnuit sa fim sociabile stand in casa si invatand. Am vorbit mai mult decat de obicei,  dupa lunga segregare in casa, insa am evitat cu maiestrie subiecul scoala , examene … spre sfarsitul serii nu am facut altceva decat sa ne contrazicem pe teme pseudo-filozofice, si fiecare tinea musai sa aiba dreptate. Caldura mare afara , chiiar si pe inserate. Ceva tantari. Si multa inghetata. Orasul era in forfota,  se vedea ca a inceput vacanta…
 
Scoala s-a terminat de o saptamana,  am fost pana in ultimele zile,  vroiam sa savurez orice ora. Nu ma voi ma intorce in aceea clasa, in banca mea camuflata   strategic si nici nu voi mai citi pe ascuns in orele de mate. Am inchis un capitol din viata mea, yeah am  ab-solvit liceu – in mod neoficial, ar trebui sa-mi vad diploma inainte sa ma laud in stanga si-n drepta. Ultima zi  a fost grozava, urlam toate 4 pe ritmuri de ska in masina elenei dupa ce in prealabil i-am trmis pe toti undeva cocotate aproape de acoperisul scolii, pe "terasa x", unde accesul elevilor e "strict interzis!". Infractoare in ultima zi de LICEU .
Eram plina de perspective si optimism. Azi la distanta de o saptamana ma zbat pe uscat, deprimata si consumata.Vreau sa sa termine totul, vreau vacanta… 
peste o luna si o zi imi voi lua la zborul definitiv de aici, o
sa-mi incep o noua viata.
insa nu stiu daca si cumva mai buna.
 
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X