seri de vara

27 iunie 2006
Mi-e dor sa zac, pur si simplu….sa stau trantita in pat , apatica cu telecomamda in mana, sa ma mir in continuu cat de proaste sunt filmele si emisiunile transmise…sa-mi plang de mila ca nu am nimic de facut , sa ajung la un stadiu in care sa regret sfarsitul scolii..sa manac inghetata  de plictiseala si sa nu-i simt gustul din cauza lancezelii…
Nu am timp pentru asa ceva ..mai mult timp pierd prin aplicarea veleitatii de a invata decat cu invatatul efectiv/material…si ma pierd in mii de ganduri. Sunt intr-o fraza "pofund-reflexiva " – cel putin asa vreau sa cred . Ce nu face omul ca sa evite manulele….
Mii de ganduri. Le tin numai pt mine. Nu am de ce sale impartasec .Ma fura pentru  minute intregi, raman cu privirea absenta blocata pe scanul din fata masei de lucru sau tolanita pe canapea.
Lumea se invartea in jurul meu ,  mama intinde rufe , tata ma intreaba daca mananc, iar eu impasibila la km distanta catapultata.
 
 Am desfacut si o cutie de  bere din frigider, sunt ale tatalui meu …a plecat pentru o saptamana de acasa, din motive imprevedibile dar inevitabile…nu cred ca isi va mai gasi berile lunea viitoare. Iau si o tigara de la mama.  Ma asez pe gresia  din balcon si  privesc cum se ridica seara calda si umeda, ascult vocile de afara si pe cele din capul meu
 
…vreau la mare, sa dorm, sa uit de mine.
 
Miss that something  i don’t know yet..

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X