[felt in love with a girl]

17 iulie 2006
Plec peste  12 ore si inca nu am terminat cu bagajele..si am inceput sa le fac tot acum 12 ore..Daca apuc si sa dorm noaptea asta nu ar fi rau..
Au fost zile euforice, nu prea am avut timp de gandit sau mai bine spus am evitat sa gandesc, acum in ultima seara ma regasesc cu toata greutatea gandurilor pe care pana acum le-am alungat.
 
Bacul s-a terminat, adrenalina am consumat-o, profesorii i-am infruntat.
 
De petrecut am petrecut pana am ajuns la extreme, o petercere in aer liber, pe covoare la care lumea a sfarsit prin a dormi fie din cauza alcoolului, fie din cauza lumnarilor sau a betisoarele parfumate.Unii au fost chiar norocosi ca nu a si-au dat foc la podoaba capilara in timp ce dormeau vertiginos.Curios, am gustat si din atmosfera din vama fara sa ajung deocamdata vara asta, bere si toropeala pe asfalt/borduri  in timp ce basul ataca violent.
 
Si plec maine..insa nu in vacanta, de data asta e viata mea la mjloc.Am ales sa o iau de la zero, emblematic intr-un loc in care este inca totul de construit. Ma identific parca cateodata cu acest loc..cresc eu, creste si el..sau poate vom deveni simbiotic ratati.
 
Am primit o agenda vroiam sa completez si adresa mea…panica, nu stiu ce sa scriu.Nu stiu care e casa mea, daca se identifica cu locul material sau cu persoanele..casa mea natala intr-un
oras, parintii mei si ultimii 6 ani din viata mea in alt oras si facultatea aleasa  apoteotic  in alt oras..therefore, aveam o ecuatie cu 3 orase.. by the way i hate mahts!
Azi nu-mi impachetam doar hainele, cartile, lumanarile, cd-urile  ci viata. Si ma simteam smulsa, fara radacini, in timp ce impachetam imi stergeam siroaile de lacrimi si ma intrebam ce naiba era in capul meu cand am decis sa plec. Acum din fericire m-am mai calmat. Incerc sa nu ma gandesc. Incerc.
 
Cum spune o buna prietena de-a mea, facem alegeri extreme ca sa ne simtim vii, ca sa ne regasim pe noi insine, originile, principiile noastre.
si eu m-am regasit.
a fost important anul asta, intocmai, simt ca m-am definit si mi-am ales drumul, fie el gresit sau nu. Prefer sa constientizez ca am gresit decat sa traiesc din regrete si sa ma reprim.
asa ca am decis sa-mi incoronez anul in care simt ca am crescut cu o noua tunsore, mi-am gasit curajul dupa ani de par ordonat si drept de fata constiincioasa sa fac ceva mai mult cu parul meu decat sa ma limitez la a-l scurta. am lasat-o pe tipa de la coafor sa dea frau liber instictelor sale.
la fel si hainele …anul asta mi-am revolutionat garderoba, am inchis cu perioada in care vroiam sa fiu cat se poate de anonima si imi umpleam sifonierul de haine negre si alte putine culori neutre .
 
Brand new me.
Sau cel putin asa imi place sa cred.
Insa din vechea Nico, as vrea sa pastrez daca e cu putinta persoanele care in acesti ani m-au marcat si m-au ajutat sa cresc. Singura nu sunt.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X