si…

8 februarie 2007

 

Tipic.

De 3 zile ma plang in stanga si in dreapta ca am bagaje  de facut si ma regasesc indesand haine in geanta in mod haotic, aproape aleatoriu, la 3 noaptea.
Veioza imi palpaie de zor, apa curge afon in tevile calorifelui, un caine singuratic latra sub fereastra mea, apa din ibric mi s-a racit iar eu caut de zor lista cu titlul indipensabile scrisa cu un marker verde intr-un moment de maxima inspiratie, in timp ce frunzaream un curs despre comunicare si influenta – da, asta ne invata la facultate, cum sa manipulam oamenii, dar intotdeauna cu precautie, fara indoctrinari, ci in termeni subtili…asa cum se cuvine.
 
Si…ma asteapta o lunga perindare intre diversele locuri pe care le numesc acasa, intre parintii mei care ma vor astepta cu cinci  feluri de mancare si alte persoane dragi pe care nu le-am mai vazut de aproape jumatate de an.
Si o sa am din nou parte de acele minunate mic-dejunuri cu cappuccino si brioches calde, abia scoase din cuptor, de restaurantul meu preferat, cel chinezesc de pe strada cu tei, unde tanti invariabil o sa ne certe pentru ca nu am terminat mancarea din platouri si pentru ca i-am cerut betisoare pe nu le-am folosit (tanti, pentru a mia oara- facem colectie!!  ).O sa ma trezesc dimineata fara sa ma preocup daca am mancare in frigider, fara sa-mi controlez posta, fara sa-mi calc singura hainele in mare graba cu 10 minute inainte sa ies din casa, fara sa astept metroul.

Si…desigur, pregatita sa nu mai aterizez vie din moment ce avionul si-a luat zborul.

 
Vacanta placuta tuturor celor care vor avea parte de ea.
 
 
 
Eleonora si micul ei dejun, mai 2006
 

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X