fara pauze

15 martie 2007
 
Astept sa stiu ce va fi cu mine, incotro ma avant bajbaind fara sa privesc ce las in urma . Inca astept sa aflu daca a mai ramas ceva din ceea ce-am fost odata, inainte sa ma fi anulat singura, in ziua in care mi-am sarbatorit pierderea viselor  si mi-am impus o stapanire de sine pe masura, executata la comanda.
Astept acea licarire din  strafundurile tale, din tacere si inexpresivitatea cuvintelor cu care tesi discutiile noastre. Astept  sa-mi simt ochii sticlind, sa fiu injungheata si mai apoi tradata de fiorul unei amintiri, rupta din context si prinsa in 4 piuneze la colturi pe un petic din ziua in care te voi revedea.
Astept sa infloreasca toti pomii, sa devina in sfarsit ziua mai lunga si noaptea mai scurta, sa se incalzesca vantul care adie pe-nserate, sa se incinga asfaltul ca sa ma pot aseza pe un trotuar la intamplare. Apoi in sfarsit sa vie 1 mai si sa merg in vama. Alte planuri nu am. Nici certitudini.
O astept pe mama in mai putin de o saptamana si sa termin o carte pentru a  incepe alta,  a aceluiasi  autor.

Imi mai  place sa astept zorile, sa vad cum  peretii devin treptat  albastrii pentru a-mi afunda capul in perna, asurzita de ciripitul pasarelelor de la fereastra mea.

  

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X