despre nevoi – tag

28 martie 2007
 
 
Am primit mai intai  tagul de la , prietenii stiu de ce!)  iar astazi m-a ochit si evergreen, cer acealasi lucru, sa vorbesc despre ce imi lipseste in cinci idei. M-am trezit stramba,  asa cum declama statusul meu si cu fata la cearceaf, sa vedem ce iese…
 
Am nevoie sa ma trezesc cu soarele in ochi ca sa prind curaj si sa ma ridic din pat. Altfel ma intorc cu nonsalanta pe partea cealalata, de asta sunt peren in intarziere si ies ca un zombie din casa fara sa-mi fi baut cafeaua. E o nevoie morbida de primavara, dor de brate dezgolite, de fuste ample, rochii de in si sandale. Si poate dor de o vacanta de vara petrecuta in acel apartament umbros de la parter cu jaluzele visinii, de eclere la micul dejun, de dupa-amiezile lenese si de noptile cand asteptam sa treaca primul tramvai ca sa ne culcam.
 
La ora asta destul de tarzie imi lipsesc pastilele si iar ma doare gatul. De o luna incoace iau de tot soiul de pastile care sa imi amelioreze starea gatului, am devenit imuna la antibiotice si alternez tratamente inutile. Sa fie aerul rece de dimineta, vantul din parc, fumul celorlati sau vinul de aseara? Chiar nu mai stiu pe ce sa dau vina.
 

Dor de duca, de locuri noi, de alte dimineti, de alte chipuri care sa-mi devina familiare.

Am o valiza enorma intr-un cotlon al camerei, alta mica si verde sub pat, plus alte trei genti pitite pe unde am mai gasit loc insa nu voi avea sansa sa le folosesc prea curand. Realizez cum mi-a intrat in sange nevoia de schimbari, de oameni noi, de inceputuri.
 
…si totusi Bucurestiul mi-e atat de drag, orasul sintetic inca boem cu Mc-ul pe o parte si Lipscaniul putred vis-a-vis. Am nevoie de el pentru ca imi fura timpul pe nesimtite in timp ce astept un metrou, beau o cafea sau hoinoresc fara ca oamenii sa imi dea atentie. Nu imi concede suficient timp ca sa gandesc, nu-mi permite sa despic firul in patru evitand astfel sa imi fac rau, iar noptile adorm subit cum pun capul pe perna fara sa stiu de mi-e bine sau rau.
 
Nevoie de tine, azi ca si ieri.
 
_____________________________________________________________________
 
*Nu dau tagul mai departe, in fond blogul fiecaruia dintre noi vorbeste despre nevoi, tangibile, poleite sau negate.

  

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X