it’s only Tuesday

24 aprilie 2007
 
[Tomorrow never comes until is too late
Are you alive or are you dead ?]

Am degetele de plastilina cand tastez sau cand incerc ca citesc, sira spinarii e stingherita sub o greutate invizibila, iar membrele imi sunt moi, parca s-ar descompune. In oglinda fata mea arata mai mult decat decent, semenele bolii sunt putine, o simt doar pentru imi roade fortele (si nu vorbesc in metafore, chiar sunt bolnava si segregata in casa! )
 
 
[A billion candles burn around
Is it your birthday?]
 
20 de ani au venit, simbolic, in mijlocul unei piete cu catedrala baroca si pavaj abrupt, luminata de felinare. Acolo pentru cateva clipe m-am simtit strivita, chiar si de cerul care luase conturul circular al pietei si nu mai parea infinit.
Departe de orice loc pe care l-as putea numi casa, departe de chipuri familiare, doar certitudinea ca 70 km la vest Romania se sfarsea. Numai telefonul afisa nume cunoscute care se insinuau in memoria mea, in rest totul nou. Si mi-a placut, mai ales pentru ca fost un joc al hazardului, totul s-a intamplat de la sine fara calcule, fara aproximari, fara marja de eroare.
Mai stiam ca o data epuizata ziua voi simti nevoia sa ma intorc acasa, sa fiu iar singura intre peretii camerei mele, sa astept sa se decanteze totul, fara psihoza de a gasi raspunsuri, fara sa smulg concluzii repezite.
 
[Make tomorrow come I think is too late]

Simt cum ma preling pe scaun in timp ce scriu aceste cateva randuri si adun cu aratatorul firmituri din farfurie. Ma intorc in pat sa imi verifc febra, in plapuma mea rastalmacita printre pagini verzi scrise de mana si desene de-a lui Schiele.
 
 
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X