floricele pe campii

18 iunie 2007
 … sau despre ce am mai  facut in ultima vreme (si mai ales ce nu am facut).
 

 

Nu am invatat nicio iota in ultimele zile desi ziua de vineri se preanunta infioratoare cu ultimul examen din aceasta minunata sesiune, cel de an, cu decanul-be?e-n-roate. Cum sa fi invatat daca ma culc atunci cand se lumineaza, vad toate filmele pentru care nu am avut timp un an de zile si ma trezesc dupa pranz cand vecinul de la doi exerseaza la .
Azi mi-am facut si eu CV, am zis ca asa se cade la 20 de ani impliniti, dupa primul an de facultate. Sunt mandra ca l-am terminat chiar in ziua in care l-am inceput cum eu sunt o bolnava cronica de inconstanta, plus mi-am dat silinta si am raspuns si la acel mini-interviu. Of course, acum sunt exhausted ceea ce imi ofera scuza ideala ca sa nu ma apuc de invatat. Partea proasta e ca nu prea stiu de ce l-am facut si mai ales de ce am aplicat la vreo 3 job-uri din moment ce eu vara asta nu prea voi avea timp sa lucrez.
Tot azi am descoperit ca ciresele imi creeaza o foame teribila: in patru ore am mancat de doua ori. Ah, si ma laud cu o sticla de pepsi la decongelat in chiuveta :) .
Am scapat bricheta momentului in plasa si cand am ajuns acasa de la piata statea burdusita, fara aer, sub o rosie renascentista. Ca sa o salvez de mirosul diabetic de rosie voluptoasa am dat-o cu parfum.
La piata ma invarteam indignata printre tarabe pentru ca nu gaseam ceapa verde. O tanti mi-a amintit pe ton acuzator ca de acum e vara si ca noi, astea, donsoarele de la oras, habar nu avem de ritmul naturii…
Ajunsa acasa am realizat ca eu nu am mai gatit cam de o luna. 
 
Am fost la Noaptea Devoratorilor de Publicitate si m-au dezamagit ca s-a terminat devreme, nu aveam pic de somn cand ne-au trimis acasa si nici nu am putut sa ma intorc cu metroul asa cum planuisem. Mi-a placut ca am putut sa stau tolanita pe jos fara sa imi pese, ca pe vremuri, in Vama.
Cred ca cel mai mult urasc la romani (dupa manele si barfitul despre propria familie cu rudele!) faptul ca din cinci, patru se lauda cu un aer misterios ca ei au cunostinte. Ma intreb de cand a devenit mai important si demn de lauda faptul ca eu cunosc pe cineva decat am ajuns undeva datorita abilitatilor mele?

Pentru prima data vreau sa plec din Bucuresti, vineri iau primul tren dupa examen si abia astept sa simt ca pe langa vara a venit si vacanta.

 
Asa ca fapt divers, eu urasc sa dau ultimatumuri, ceilalti nu au decat sa traga concluzii in continuare si sa dea sentinte cum mai mult le place.

 

 

 

 

 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X