les miserables

31 iulie 2007
 
Un tren si-o noapte.
Un tren care trezeste mortii din tine. Un tren cu suflete sufocate de aerul viciat din compartimente si coridoare. Un tren si eterna intaziere. Nerabdarea apasa si taraste dupa sine mii de ganduri. Inspiri fumul altora si-l expiri pe al tau.. Un tren si-o destinatie: Vama Veche. Devine in fiecare vara "pamantul fagaduit". Apoteotic, nu?
O noapte cu luna plina, nedemne sunt geamurile spoite prin care o privesti. Spre toaleta te impiedici de rucsacuri, saci de dormit, corturi aruncate de-a valma, toti cara in spate frustrari si dezamagiri impachetate. Cat de cocosati sunt. Le cara sperand sa se spele de ele in apa sarata de mare, sa le transforme in cenusa razele soarelui,  sa le uite dansand cu picioarele goale in nisip, sa le anuleze rasaritul unei noi zile, sa le duca valurile cat mai departe. Nesat, poate un nou umar care sa te flancheze sau luciditate.  Alege.

Luciditatea te perforeaza dar nu ai incotro atunci cand alcoolul refuza sa curga in vene. Cati oameni cu privirile lacome se agata de-o palma de plaja cu disperare, colacul de salvare care sa ii ajute sa uite. Ei sunt mizerabilii. Sunt una de-a lor asa ca ma amestec in multime, incepe ritualul grotesc, arunc tenisii sub o banca si ma misc in ritmul lor, desi in cap am alta muzica. 
 
 
 
Are you alive or are you dead?
I suppose im alive. I can see my shadow.

  

 
[introducing Yonderboi
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X